Током емисије "Балканском улицом", Анђела је искрено говорила о односу са својим родитељима, Драганом Јовановићем и Бранком Пујић. Она је истакла да  је врло зрела, зрелија чак од мајке и оца. 

- Мислим да је зрелост нешто што нема везе са годинама. Ја сам се родила зрела, за разлику од својих родитеља - са осмехом каже Анђела.

Драган је једном током гостовања код Весне Дедић истакао као Анђела има навику да контролише Бранку и њега, а њихова мезимица је то сада и потврдила: 

- Стално! Тако је и дан-данас, и док сам дете својих родитеља то неће престати. Скоро ми је Олга Одановић причала како се сећа када они иду негде са "Чикашким" колико ја пута зовем и питам: "Зашто се нисте јавили када сте кренули?", "Када долазите кући?", "Мама, имаш сутра факултет, мораш да се наспаваш"... Имала сам тада 13-14 година, али тако је просто било - каже Анђела Јовановић.

Млада звезда је објаснила да је таква љубав једнинца према родитељима јер одрастају сами без брата и сестре. Она своје родитеље доживљава као брата и сестру: 

- Све смо делили и тај троугао је врло специфичан. Додатно бринем за њих јер сам страшно везана, када неко прави проблеме ја сам та која контролише. Просто сам се родила досадна у смислу да волим да контролишем ствари, да су сви на безбедном, да су сви здрави, да сви иду код лекара, да је све како треба - каже Анђела Јовановић.

Када дођу код ње, Бранка и Драган уживају у тој љубави једнице коју им Анђела пружа. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: