Tokom emisije "Balkanskom ulicom", Anđela je iskreno govorila o odnosu sa svojim roditeljima, Draganom Jovanovićem i Brankom Pujić. Ona je istakla da  je vrlo zrela, zrelija čak od majke i oca. 

- Mislim da je zrelost nešto što nema veze sa godinama. Ja sam se rodila zrela, za razliku od svojih roditelja - sa osmehom kaže Anđela.

Dragan je jednom tokom gostovanja kod Vesne Dedić istakao kao Anđela ima naviku da kontroliše Branku i njega, a njihova mezimica je to sada i potvrdila: 

- Stalno! Tako je i dan-danas, i dok sam dete svojih roditelja to neće prestati. Skoro mi je Olga Odanović pričala kako se seća kada oni idu negde sa "Čikaškim" koliko ja puta zovem i pitam: "Zašto se niste javili kada ste krenuli?", "Kada dolazite kući?", "Mama, imaš sutra fakultet, moraš da se naspavaš"... Imala sam tada 13-14 godina, ali tako je prosto bilo - kaže Anđela Jovanović.

Mlada zvezda je objasnila da je takva ljubav jedninca prema roditeljima jer odrastaju sami bez brata i sestre. Ona svoje roditelje doživljava kao brata i sestru: 

- Sve smo delili i taj trougao je vrlo specifičan. Dodatno brinem za njih jer sam strašno vezana, kada neko pravi probleme ja sam ta koja kontroliše. Prosto sam se rodila dosadna u smislu da volim da kontrolišem stvari, da su svi na bezbednom, da su svi zdravi, da svi idu kod lekara, da je sve kako treba - kaže Anđela Jovanović.

Kada dođu kod nje, Branka i Dragan uživaju u toj ljubavi jednice koju im Anđela pruža. 

(Blic)

BONUS VIDEO: