Када је закорачила на јавну сцену, својом лепотом, харизмом и огромним талентом, очарала је целу Југославију. Важила је за једну од најлепших жена и за њом су лудели сви мушкарци, те не чуди што је љубавни живот Тање Бошковић одувек био интересантна тема у медијима. Ипак, она каже да никад није имала среће у љубави и да су је мушкарци често остављали, у шта је тешко поверовати.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

- Некад сам јако патила што су ме фрајери остављали брзо, без објашњења. Мислила сам да сам досадна и најгора на свету кад ме нико не воли. У ствари нису ме волели онако како сам очекивала: безусловно и до краја живота - открила је Тања једном приликом признавајући да само за једним пати: 

- Мени је жао што нисам успела да бивам удата. Просто ми није Бог дао тај дар, дао ми је друге дарове. На томе сам бескрајно захвална. А ово нисам умела - испричала једном приликом Тања која је имала једну велику љубав, али се она неславно завршила.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Наиме, из вези са редитељем Дејаном Караклајићем има двоје деце, ћерку Лану и сина Дорђа. Ова веза није крунисана браком и није успела да опстане, а човек ког је неизмерно волела, како она каже, оставио ју је речима: "Не вреди, ти си удата за позориште".

Љубавни живот Тање Бошковић иако не претерано буран, ипак је често тема у медијима, а сада је једна фотографија стара деценијама покренула разне спекулације на ту тему.

Наиме, на "Тwитеру" је осванула стара успомена на којој је забележен делић атмосфере са једног догађаја којем су присуствовали Горан Бреговић и Тања, а поред њене божанске лепоте о којој се нашироко прича, корисници поменуте платформе такође су приметили и да су уметници веома леп и складан пар, те се неминовно поставило питање у каквом су својству и односу некада били.

 

 

Будући да је Брега одувек важио за великог заводника чије име се везивало уз многе познате даме, многи су се запитали да ли је и овде постојала нека тајна романса или је њихов однос заснован искључиво на пријатељству. 

БОНУС ВИДЕО: