Млада музичка звезда Анастасија Ражнатовић је у благословеном стању, а сада се огласила њена мајка, певачица Светлана Цеца Ражнатовић.

Фото: Инстагрампринтскрин/разнатовицанастасија

 


Анастасија је тренутно у четвртом месецу трудноће, а она и њен партнер Немања Гудељ ускоро ће постати родитељи девојчице.

Будућа бака, Светлана Цеца Ражнатовић, није могла да сакрије срећу због ових вести, па се огласила за медије и открила на који начин је сазнала да стиже и унука:

- Када ми је Анастасија преко видео-позива саопштила да чекам и треће унуче, била сам пресрећна. Та вест за мене није био шок, већ прелепо изненађење. Ово је велики благослов од Бога за читаву породицу. Таса се сада сјајно осећа, није размажена, само мало више спава него обично, али то је нормално - рекла је Цеца у "Цеца Схоw".

Фото: АТА имагес

 

 

Будућа бака нарочито се радује томе што ће после два унука, добити и унуку.

- Да се ја питам, а не питам се. Волели бисмо да имамо и девојчицу. Ту бих баш банкротирала. Толико ствари има за девојчице, све бих купила - рекла је Цеца недавно за медије током прославе рођења унука Крстана којег је њенс син Вељко добио са супругом Богданом.

 

БОНУС ВИДЕО: