Млада певачица је у четвртом месецу трудноће, а њен изабранк, фудбалер Немања Гудељ не скида осмех са лица због тога што ће ускоро постати отац: 

- Анастасија и Немања су пресрећни што ће добити ћерку. Лепе вести су одмах јавили својим породицама. Цеца је заплакала, а Вељко је био пресрећан што ће постати ујак. И Немањина породица се радује што стиже принова. Гудељева мајка Оливера не може да дочека да добије прво унуче, као и отац Небојша. Сви су одушевљени - изјавио је извор близак Таси и Гудељу.

Фото: АТА имагес

 

- Таса је желела да се породи у Шпанији како би ћерка добила њихово држављанство. Зато је и покренула поступак за добијање сталног боравка у тој земљи. Међутим, та процедура још није завршена, па она не може да дође у Србију. Али једва чека да се то оконча како би дошла у Београд, јер јој много недостаје породица. - додаје извор.

Када је у питању свадба, биће то један интиман скуп изабраних људи током јула: 

- Ове године неће правити велику свадбу, већ интимну церемонију, због обавеза које Гудељ има у клубу Севиља. У Шпанију ће у јулу доћи само чланови породице и најближи пријатељи, а Анастасија и Немања ће се венчати у општини како се беба не би родила у ванбрачној заједници. Али следеће године праве црквено венчање и велику свадбу на коју ће позвати фамилију, пријатеље и сараднике. Организоваће весеље за неколико стотина људи - завршава извор за "Информер".

БОНУС ВИДЕО: