У саопштењу се наводи да је један од тројице осамнаестогодишњака рекао да су камењем гађали из забаве, а да је осетио кривицу када су 19. априла погодили у главу Алексу Бартел која је умрла.

Момак који је возио, наводно је окренуо аутомобил да би се вратили како би други направио фотографију девојчиног слупаног аута јер је желео успомену на оно што су урадили, преноси Асошиејтед прес.

Сва тројица тинејџера су у четвртак први пут накратко доведена у судницу да би одговорила на кратка питања судије о томе да ли разумеју шта се дешава.

Тројица тинејџера Николас Карол-Чик, Закари Квак и Џозеф Кениг, ухапшени су ове недеље у својим кућама у предграђу Денвера, Арвади, пошто су идентификовани као осумњичени уз помоћ мобилне мреже и њиховог пријатеља.

Истражитељи верују да су били умешани у неколико сличних инцидената у којима је камење пречника између 10 и 15 сантиметара и тешко до три килограма бацано на аутомобиле у тој области.

Пријатељи страдале девојке потресним порука су се опраштали од другарице:

- Моја слатка девојчице, много ми недостајеш. Ово није фер, мом срцу је тако тешко. Волим те заувек. Изговараћу твоје име док не престанем да дишем. Алекс, одмори се љубави моја - само су неке од потресних порука.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Још два возача аутомобила су задобила лакше повреде у ноћи када је Бартели убијена.

По канцеларији шерифа, Бартели је разговарала телефоном с пријатељицом када ју је ударио камен. Када је позив утихнуо, њен пријатељ је пратио локацију Бартели помоћу апликације на телефону и нашао је мртву у аутомобилу који је с пута слетео у поље.

БОНУС ВИДЕО:

НА НЕБУ И ПОД ВОДОМ: Снимци вежби руске Националне гарде

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".