Вест о његовој смрти почетком априла изазвала је шок на Флориди. Тело малишана пронађено је у чељустима алигатора убрзо након што је члан породице пронашао дечакову мајку, 20-годишњу Пашун Џефри, мртву у породичном стану. Полиција наводи да је дечаков отац, Томас Мосли (21), избо дечакову мајку више од 100 пута након рођенданске забаве 29. марта, објавио је Вашингтон пост.

Касније те ноћи, Томас Мосли је стигао у кућу своје мајке са посекотинама на рукама и шакама – које су биле у складу са повредама које се обично јављају код нападача који рукују ножевима – и постао осумњичени за убиство Пашун Џефри, наводи се у полицијској изјави. У међувремену, након што је полиција пронашла њено тело, дечак је пријављен као нестао, а детективи су његово тело пронашли 31. марта, известио је НБЦ њуз.

Мослију прети смртна казна или доживотна робија

Полицајци су приметили алигатора у језеру Мађоре и уочили Тајленово тело у устима животиње. Обдукција чији су резултати објављени јуче први пут је јасно показала да је дечак умро пре него што га је алигатор пронашао. Полицијски службеници су убили алигатора и успели су да извуку Тајленово тело, рекао је шеф полиције Ентони Холовеј на конференцији за новинаре почетком априла.

- Жао нам је што је тако морало да се заврши - рекао је Холовеј новинарима.

Томас Мосли је оптужен по две тачке оптужнице за првостепено убиство у смрти његовог сина и дечакове мајке. Прети му доживотни затвор или смртна казна ако буде осуђен.

(Гардијан)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".