Девојка (19) на друштвеној мрежи Редит поделила је велико откриће о својим родитељима, које јој је уништило живот, али можда спасило везу.

Испричала је како је задње две године у вези и да јако воли свог дечка. Међутим, на недавном породичном окупљању, мајка њеног дечка узрујала се након што је видела фотографију девојчине баке као тинејџерке, с очеве стране породице. Жена је била у потпуности изван себе и морала је на неколико тренутака да изађе из собе, преноси Мирор.

Кад се вратила, почела је да показује ​​слике своје мајке на којима стоји поред баке и брзо су схватили да су те две жене сестре. "Наводно је мој прадеда имао аферу у којој је добио баку мог дечка, а будући да је моја бака била најстарија, знала је за то. Очито, одрастали су одвојено, али су још били у сродству. Моја бака и њен тата крили су то од остатка породице (барем зато мислимо да нико други није знао)', објашњава девојка. Убрзо је схватила и ако су њена и бака њеног дечка сестре, то значи да су њен тата и његова мама рођаци, а она и њен дечко рођаци у другом колену.

Фото: Профимедиа

 

Девојка је наставила: "Дечко и ја смо почели да плачемо, ја сам имала напад панике, а он је био у нечему што је изгледало као шок. Али, моји родитељи су деловали тако смирено. На крају је мој тата пукао". Отац јој је тада признао да он није заправо њен биолошки отац, што ју је довело до још већег шока. "Њихова је прича била да су моји мама и тата били у вези на факултету, затим су раскинули, а онда су се неколико година касније поновно нашли. Моја је мама тада била у 5. месецу трудноће, а мој јој је тата обећао да ће ми дати своје презиме и бринути се за мене. То је значило да нисам у крвном сродству с њим, стога нисам ни у крвном сродству са својим дечком", додаје девојка.

Мама није желела да људи сазнају да јој то није биолошки отац, па га је натерала да чува ту тајну 19 година. "Стварно се надам да је све истина будући да немам доказа да јесте, али чинило се прилично легитимним јер никада нисам видела њихове слике пре него што је моја мама затруднела, само након. Ово ситуација ме излуђује", признаје збуњена девојка.

Објава је од тада постала вирална и доспела је и на ТикТок где је прочитана на једном популарном подкасту. Снимак сада има више од два милиона прегледа и прикупио је хиљаде лајкова и коментара.  Једна особа је написала: "Од тога да је мислила да јој је дечко рођак, дознала је да јој отац није биолошки тата. Емоционални ролеркостер", а друга је додала: "Ово је било пуно обрта". Трећи је корисник закључио: "Крв не чини родитеља. Човек те волео и одгајао као своју ћерку. Он је твој тата".

БОНУС ВИДЕО: