Манда је гостовао у емисији "Булевар" на телевизији Б-92, у којој се Анђелка нашла у улози водитеља, те је стога имао њен број у именику.

- Било је то отприлике 2014. До тада сам снимала серију "Жене са Дедиња". Иако је прва сезона била квалитетна, прошла је испод радара. У том тренутку сам била не тако успешна глумица која ради водитељски посао. И долази Манда, као директор позоришта "Бошко Буха", вероватно да промовише неку представу. Наравно, хтела сам да оставим добар утисак. Дошао управник позоришта, пусти причу! Углавном, обавили смо то - причала је Анђелка у подкасту "Агеласт".

Фото: Јадранка Илић

 

- Прошли су месеци. Била сам на скијању са породицом. Усред спуштања, звони ми телефон. Пише: Милорад Мандић Манда. Склоним се са стазе да не бих причала ту, деконцентрисана.

- Позовем га и кажем: "Милораде, добар дан", а он: "Шта бре добар дан! Коме ти добар дан! Колико пута треба да ти кажем! Ако ти кажем, пошаљи ми фактуру..."

Анђелка му се потом представила и објаснила са ким разговара.

Фото: В. Данилов

 

- Онда је рекао: "Јао, Анђелка, душо, извини молим те..." Углавном, у позоришту, књиговођа је Анђелка, па је случајно позвао мене.

Глумица је додала да се слична ситуација догодила још једном. Том приликом, Мандин позив ју је затекао док је плаћала нешто на каси.

- И ја се јавим и викнем: "Да вам не треба нека фактура, случајно!" Као, сад сам прешла игрицу, па се зај***вам. А са друге стране, мук, и само чујем: "Молим те, немој само Анастасији ово да испричаш"!

Иначе, у то време, Прпићева је већ била популарна захваљујући серији "Андрија и Анђелка", а постала је и добра пријатељица са супругом покојног Манде, глумицом Анастасијом Мандић.

БОНУС ВИДЕО: