Manda je gostovao u emisiji "Bulevar" na televiziji B-92, u kojoj se Anđelka našla u ulozi voditelja, te je stoga imao njen broj u imeniku.

- Bilo je to otprilike 2014. Do tada sam snimala seriju "Žene sa Dedinja". Iako je prva sezona bila kvalitetna, prošla je ispod radara. U tom trenutku sam bila ne tako uspešna glumica koja radi voditeljski posao. I dolazi Manda, kao direktor pozorišta "Boško Buha", verovatno da promoviše neku predstavu. Naravno, htela sam da ostavim dobar utisak. Došao upravnik pozorišta, pusti priču! Uglavnom, obavili smo to - pričala je Anđelka u podkastu "Agelast".

Foto: Jadranka Ilić

 

- Prošli su meseci. Bila sam na skijanju sa porodicom. Usred spuštanja, zvoni mi telefon. Piše: Milorad Mandić Manda. Sklonim se sa staze da ne bih pričala tu, dekoncentrisana.

- Pozovem ga i kažem: "Milorade, dobar dan", a on: "Šta bre dobar dan! Kome ti dobar dan! Koliko puta treba da ti kažem! Ako ti kažem, pošalji mi fakturu..."

Anđelka mu se potom predstavila i objasnila sa kim razgovara.

Foto: V. Danilov

 

- Onda je rekao: "Jao, Anđelka, dušo, izvini molim te..." Uglavnom, u pozorištu, knjigovođa je Anđelka, pa je slučajno pozvao mene.

Glumica je dodala da se slična situacija dogodila još jednom. Tom prilikom, Mandin poziv ju je zatekao dok je plaćala nešto na kasi.

- I ja se javim i viknem: "Da vam ne treba neka faktura, slučajno!" Kao, sad sam prešla igricu, pa se zaj***vam. A sa druge strane, muk, i samo čujem: "Molim te, nemoj samo Anastasiji ovo da ispričaš"!

Inače, u to vreme, Prpićeva je već bila popularna zahvaljujući seriji "Andrija i Anđelka", a postala je i dobra prijateljica sa suprugom pokojnog Mande, glumicom Anastasijom Mandić.

BONUS VIDEO: