У више наврата присећала се тешког одрастања у сиромаштву и јаких удараца које је доживела као дете. Посебно тежак траг на Весну је оставило то што је њен отац напустио породични дом по њеном рођењу.

Како Веснина мајка није имала довољно средстава за одгајање дететета била је приморана да због немаштине ћерку остави у сиротишту у Звечанској, а певачица није тајила да је време проведено у тој установи и те како болно.

- Једно време сам била у Звечанској и то је била јако велика траума, сећам се тога иако сам била баш мала. Сећам се да сам стално тамо плакала. То вам је као кад имате дете и оно је болесно, има температуру, и само зове: “мама, мама”, а маме нема, никако да дође. Тако да је то било јако тешко за мене. Ипак разумем своју мајку, јер је била приморана да то уради, није могла да ме издржава и било јој је много тешко, много је патила у том периоду. Али нема оправдања за оца који остави своје дете и не жели да буде ни у контакту са њим. Међутим опростила сам му то, јер не желим да трујем своју душу више таквим стварима – причала је певачица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novosti

 

Певачица је у емисији „Преживели“ открила и да је после Звечанске завршила код кумова, који су је гледали као своје дете, чували, пазили, куповали лепе ствари. Код мајке се вратила када је она била у могућности да јој омогући колико, толико нормалан живот. У дворишту где је одрасла данас је смеће на све стране, трошна кућа, оронули зидови и дрвена врата.

- Када сам прве паре зарадила ја сам отишла и купила пет парфема, од среће, од радости што уопште имам те паре и што могу да купим. Не један, него као право "сељаче", пет комада - рекла је Весна.

Већ две деценије Весна је у браку са денсером Ђолетом Ђоганијем који је од ње старији 20 година, али то за њихову љубав није представљало никакву препреку. Њих двоје имају сина Адријана и ћерку Лауру, док Ђоле из брака са певачицом Слађом Делибашић има две ћерке: Силвију и Маринелу.

БОНУС ВИДЕО: