Како је недавно признао за тв "Гранд" са "Слатким грехом" зарадио је милионе, али је због младости и неразмишљања о будућности веома брзо новац и трошио.

Криза деведесетих није заобишла ни естрадног мага Поповића, па је једном приликом признао да је изгубио огромну количину новца код чувене Дафине.

- Када се распао Слатки грех, имао сам довољно пара да не радим и живим као цар. Отишао сам код Дафине чим сам схватио да ћу све потрошити. Кад ме је видела, рекла ми је: ‘Сале, душо моја, теби ће мама Дафина дати камату од 17 одсто’. Због ње сам чак продао и стан у Новом Саду и два скупа аута! Све сам ставио код ње у банку и следећег дана ‘зарадио сам’ 20.000 марака, свима сам се хвалио тим новцем…- рекао је Саша.

Фото: АТА имагес/ТВ Пинк принтскрин

 

Међутим, Лепа Брена му је говорила да новац подигне на време, али је није слушао.

- Брена ми је рекла: ‘Сале, молим те, вади паре одатле, све ће да пропадне, имам дојаву.’ Отишао сам те 1993. године у банку, рекли су ми да имам 405.000 марака. Узео сам пуну кесу новца! Али Дафина ми је онда рекла да оставим новац још три месеца и да ће ми онда исплатити чак 700.000 марака. Дао сам јој те паре и отишао код Брене, која ме је извређала јер нисам узео свој новац. После само недељу дана Дафина је пукла! Нисам никога могао да добијем на телефон - присетио се Саша.

Након тога уследио је период када је, како је рекао, живео као сиротиња.

Фото: АТА имагес

 

- Четири године живео сам као сиротиња. Једино скупо што сам имао била је гардероба. Имао сам 60 пари патика, много одела, живео сам у гарсоњери од 17 квадрата, на 12 спрату на Новом Београду. Сви су знали да имам скупу одећу, зато су ме и опљачкали! Сећам се тог дана, ушао сам у стан, а тамо није било ничега! Све су ми однели, оставили су ми само пиџаму - прича Саша.

И у овоме спас је дошла од Лепе Брене и Бобе Живојиновића. Они су му позајмили новац за кућу, а уследила је и сарадња на "Гранду".

- Тада су ми помогли Брена и Боба, направили смо ‘Гранд’ и дали су ми паре да купим кућу на Бежанијској коси. Касније сам им вратио паре, али им то никада нећу заборавити. А што се тиче пара из Дафимент банке, тек након десет година успео сам да повратим око 12.000 евра - рекао је Поповић у емсији "Из профила".

БОНУС ВИДЕО: