Оно што је мало познато јавности јесте да је Тереза у једном периоду живота покушала да одузме себи живот, а једном приликом за домаће медије говорила је о томе први и последњи пут.

- Истина је, покушала сам да се убијем. Не волим лагати никада у животу. Ни када сам била мала нисам лагала за оцене и када добијем јединицу. Добро се човек осећа када говори истину. То се десило у Паризу, било ми је јако тешко. Тада ми је дете имало три године. Нисам имала неки претерани разлог да себи скратим живот, мислим да је била 1967 година, причала је певачица.

- Лежала сам, гледала сам у сваку цртицу на плафону, тражила сам неку паучину и сабирала своје црне мисли. Као неки аутомат, као робот, ја сам скочила и потражила лекове. Ужасно сам била глупа тада, сада ми је смешно... Моје је дете дошло на врата сва срећа, али ја сам већ попила таблете, говорила је тада Кесовија.

Фото: Танјуг

 

 

Подсетимо, певачица је недавно била хоспитализована на Клинику за инфективне болести "Др. Фран Михаљевић".

Открила је недуго након прославе свог рођендана почетком октобра схватила да болови у њеној десној нози не престају и да мора да потражи лекарску помоћ.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".