Глумица Мирка Васиљевић открила је да Вујадин Савић жели свадбу са њом, али да она кочи. Наиме, иако имају четворо деце, Мирка и Вујадин нису још венчани.

- Та свадба, што се тиче Вујадина, то већ може сутра, али ја мало ко жена ту кочим - рекла је Мирка, а онда се осврнула на забављање са Вујадином.

Фото: АТА имагес

 

 

- У тим првим изласцима сам га већ убила у појам, у позитивном смислу, од почетка сам му говорила да то мора да буде озбиљно, с перспективом, па докле догурамо - казала је глумица за "Курир".

Подсетимо, гостујући у једној емисији, где је Мирка Васиљевић читала коментаре твитераша на њен рачун, изнела је своје мишљење о тврдњама јавности да јој је супруг Вујадин Савић био неверан.

Овом приликом, открила је како реагује када види такве наслове у новинама.

- Са 13 година сам имала већ први контакт са медијима. Понекада се напише нешто више истинито, некада мање истинито. Лизнем прст, окренем страну и даље читам. Или затворим новине, пређем на неки други портал да се не нервирам - рекла је Мирка.

Фото: АТА имагес

 

 

Истиче и да њу такви коментари не погађају.

- Свако има право на своје мишљење, мени је важно да ја знам шта се дешава у моја четири зида и да се ја добро осећам у својој кожи. Ако је ту све океј, онда немам проблем са тим да свако има право на своје мишљење - каже глумица за медије.

БОНУС ВИДЕО: