Иза Слободана Бобе Живојиновића су деценије успешне каријере како спортске тако и у разним бизнисима. Његов приватан живот под лупом јавности је и више од 35 година због брака се певачицом Лепом Бреном, са којом има два сина, док из претходног брака има најстаријег наследника.

Фото: Алекса Станковић

 

 

Интервјуе ретко даје, каже смучили су му се после толико година живота под будним оком јавности, али и шармантним оправдањем да су Брена и снајка Александра Пријовић “истурени чланови” њихове породице када су медији у питању, а мушки део само стуб и ослонац, али онај из сенке.

 

 

Ипак, повод смо нашли у последњим објавама “Њујорк поста” о томе да бивши тениски ас продаје кућу у Мајамају за скоро 17 милиона долара уз подсећања на његов однос са Леди Дајаном:

Фото: Профимедиа

 

 

- Била је ми је велика част што је дошла и пратила, навијала за мене, на Вимблдону када сам играо против Џимија Конорса. Пре тога смо се упознали на једној хуманитарној егзебицији. Иако је њена породица имала ложу, она је навијала са трибина али то није било неуобичајено јер су многе познате личости тако радиле. Медији су од тога, нарочито енглески, направили нешто више. Мало ми је неугодно да и после толико година опет се потеже та прича, а не би се могло рећи ни да смо имали дружење, каже Живојиновић, а на питање каква је била Леди Ди о којој су сви толико причали, одговара:

 

 

- Природна, нежна, нормална. Разговарали смо тада око сат времена, била је ту моја тадашња супруга Зорица и син Филип, који је имао три године. Он је све врме говорио: ти ниси принцеза. То је било симпатично јер је ваљда као дете у тим годинама другачије замишљао принцезе. Причали смо о деци, Филипу и уобичајеним темама. После се то другачије пренело у медије и то уз неку моју изјаву коју никада нисам дао. Као џентлмен и да је било нешто никада не бих причао о томе, а не што заиста ништа није било.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: