Ono što je malo poznato javnosti jeste da je Tereza u jednom periodu života pokušala da oduzme sebi život, a jednom prilikom za domaće medije govorila je o tome prvi i poslednji put.

- Istina je, pokušala sam da se ubijem. Ne volim lagati nikada u životu. Ni kada sam bila mala nisam lagala za ocene i kada dobijem jedinicu. Dobro se čovek oseća kada govori istinu. To se desilo u Parizu, bilo mi je jako teško. Tada mi je dete imalo tri godine. Nisam imala neki preterani razlog da sebi skratim život, mislim da je bila 1967 godina, pričala je pevačica.

- Ležala sam, gledala sam u svaku crticu na plafonu, tražila sam neku paučinu i sabirala svoje crne misli. Kao neki automat, kao robot, ja sam skočila i potražila lekove. Užasno sam bila glupa tada, sada mi je smešno... Moje je dete došlo na vrata sva sreća, ali ja sam već popila tablete, govorila je tada Kesovija.

Foto: Tanjug

 

 

Podsetimo, pevačica je nedavno bila hospitalizovana na Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".

Otkrila je nedugo nakon proslave svog rođendana početkom oktobra shvatila da bolovi u njenoj desnoj nozi ne prestaju i da mora da potraži lekarsku pomoć.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".