Певачица Милена Ћеранић прославила се учешћем у музичком шоу програму "Звезде Гранда", а мало ко зна да је она пре овог такмичења била део Тропико бенда.

Ћеранићева је испричала како је функционисала са члановима овог бенда, те да су увек били заштитнички настројени према њој, али да је постојала једна непријатност на приватном слављу коју никада неће заборавити. 

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја њих много волим, у једном тренутку сам дошла до тога да сам постала најтраженија анонимна певачица, имала сам добар ангажман, била сам "летећа" – нисам имала свој бенд него сам радила како ме ко позове. Радило се на Копаонику у једном локалу, зове ме газда и каже ми да ће Тропико бенд радити и да ја дођем. Четири дана у недељи се радило, договоримо се ми два месеца унапред, тада они нису били познати - казала је Милена, откривајући како је почела сарадња са Тропико бендом: 

- Ја пристанем да радим са њима и то за мањи ангажман него што сам имала као самостална певачица, али то искуство и прелепо време које сам провела са њима не може ништа да замени. Научила сам шта је господска свирка, лепота у послу, шта је давање на сцени, на бини и када сам изашла из бенда јако ми је било жао, али сам одмах отишла у "Звезде Гранда".

Увек су били заштитнички настројењи према њој. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tropico band (@tropico_band)

 

- Била сам заштићена као бели медвед, нико није могао да ми приђе. Сећам се да је на једној свадби била анегдота где сам хтела човека да удавим, не волим старије људе који ми се набацују, матори первезњак. Ја се склањам све време, он мени прилази, видим да је попио и у једном тренутку он дође и мени каже: "Сад ћу да те силујем", ја сам га ухватила за кравату, то су стотинке у питању, ја сам га ухватила и рекла: "Ако се не склониш од мене, све ћу ти почупати, мрш", мислим да се он отрезнио у секунди - открива Милена и каже да се Сале тада озбиљно забринуо за њу. 

- У том тренутку Саша је дошао до мене и питао шта је било, ја кажем ништа. Када сам на послу, имам моћ да се одмах прешалтам на озбиљно, људи нису заслужили да трпе моју нервозу, ја се бавим послом забавног карактера и не треба да мрачим људе, али ако ме изнервира неко, одреаговаћу - казала је Милена за медије.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО: