Она је најавила нови музички пројекат, а како се може приметити, успела је да се избори са тремом коју је раније имала, јер је по природи, како истиче, стидљива.

- И даље имам трему када кренем да певам. Интервјуи и камере ми не сметају јер сам навикла на то због тате још од малена. Нисам радна певачица и нисам још довољно у том послу, па мислим да је нормално да имам трему јер ми треба још праксе - закључила је Марија.

На питање да ли и даље веома емотивно реагује када негде чује очеве песме и глас Марија је одговорила:

Фото: Инстаграм принтскрин/marija_ramadanovski, Архив Новости

 

- Наравно да реагујем емотивно, пустим и сузе. Свакодневно нам је у мислима, целој породици. Јако нам недостаје. Избегавам да пуштам његове песме на Јутјубу. Не слушам његову музику зато што ме то јако растужи. Увек заплачем уз "Животе, жено без морала".

Филм о животу истакнутог музичког уметника Џеја Рамадановског увелико се снима, а ево шта о томе мисле најужи чланови породице, пре свега ћерка Марија:

Фото: АТА имагес

 

- Моја породица се није баш оглашавала, мајка и сестра ни не желе да буду део јавности. Скоро сам рекла да знам да се снима филм као и моја породица, а сценарио ћемо добити ускоро. Мислимо да ће филм бити веродостојан, добар и истинит, што мој отац и заслужује.

(Гранд Онлајн)

БОНУС ВИДЕО: