Ona je najavila novi muzički projekat, a kako se može primetiti, uspela je da se izbori sa tremom koju je ranije imala, jer je po prirodi, kako ističe, stidljiva.

- I dalje imam tremu kada krenem da pevam. Intervjui i kamere mi ne smetaju jer sam navikla na to zbog tate još od malena. Nisam radna pevačica i nisam još dovoljno u tom poslu, pa mislim da je normalno da imam tremu jer mi treba još prakse - zaključila je Marija.

Na pitanje da li i dalje veoma emotivno reaguje kada negde čuje očeve pesme i glas Marija je odgovorila:

Foto: Instagram printskrin/marija_ramadanovski, Arhiv Novosti

 

- Naravno da reagujem emotivno, pustim i suze. Svakodnevno nam je u mislima, celoj porodici. Jako nam nedostaje. Izbegavam da puštam njegove pesme na Jutjubu. Ne slušam njegovu muziku zato što me to jako rastuži. Uvek zaplačem uz "Živote, ženo bez morala".

Film o životu istaknutog muzičkog umetnika DŽeja Ramadanovskog uveliko se snima, a evo šta o tome misle najuži članovi porodice, pre svega ćerka Marija:

Foto: ATA images

 

- Moja porodica se nije baš oglašavala, majka i sestra ni ne žele da budu deo javnosti. Skoro sam rekla da znam da se snima film kao i moja porodica, a scenario ćemo dobiti uskoro. Mislimo da će film biti verodostojan, dobar i istinit, što moj otac i zaslužuje.

(Grand Onlajn)

BONUS VIDEO: