Марко је признао да је пандемија утицала и веома допринела гледаности ове хит серије, а он је одлучио и да исприча неке од анегдота са сета, али и објаснио да, нажалост, у новој сезони неће глумити сви добро познати ликови.

- Искрен да будем, када смо почели са целокупним пројектом „Игра судбине“, нисмо очекивали оволики успех, нико се није надао да ће серија пробити све рекорде гледаности - започео је продуцент.

- Мислим да нам је целокупна ситуација с коронавирусом доста помогла зато што су у време карантина људи били код куће, крај телевизора. Тада су серију гледали и они који можда због обавеза у нормалним околностима не би могли - објаснио је Марко, који истиче да се снимање наставља јер публика није могла да се помири с крајем, већ ишчекује нове епизоде

- Након две године снимања, сматрали смо да треба да затворимо ту причу. Растанак је био јако емотиван, готово сви глумци су плакали, заиста смо мислили да је крај. Међутим, живот је пун изненађења. Публика није могла да се помири с крајем серије, и на њихов захтев смо одлучили да снимимо још једну, финалну сезону - рекао је Јовичић, и открио да у наредним епизодама неће бити сви исти ликови.

- Нажалост, глумачка поставка неће бити иста. Многи глумци су потписали уговоре за нове пројекте, мислећи да је с „Игром судбине“ готово. Не могу открити ко ће нас напустити у даљем делу пројекта, али сви главни глумци остају исти.

Продуцент је истакао да се екипа током две године снимања толико зближила, да се сматрају породицом. Он не крије да је на сету често долазило до сукоба, али и до смешних ситуација које и данас памте и препричавају.

- Снимајући дани су умели да трају и по 16, 17 сати, људи су се зближили, постали смо као породица. Наравно, свакодневно је долазило до ситних чарки и сукоба, али то је нормално када толико времена проводите са неким. Било је и доста анегдота, сећам се када је дошао нови члан екипе, одлучили смо да се нашалимо с њим и када је једном од ликова звонио телефон у серији, ми смо приказали његов број телефона. Наредног дана телефон му се усијао од позива, фанови су га звали мислећи да је један од глумаца, човек је морао да промени број, а ми смо се силно забавили -закључио је Марко.

 

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".