- До јутрос сам скидала температуру, прехлађена сам већ недељу дана, што је нормално због промене времена. Исто тако трудим се да се на мом лицу не види ни умор, ни испцпрљеност, јер ако сам дошла овде, онда сам дошла да сијам - изјавила је певачица.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Како је њена глума у серији "Певачица" побрала бројне симпатије, певачица се осврнула на коментаре њених најближих и истакла да се ту неће зауставити, као и да би у будућности волела да сними филм, упркос бројним обавезама.

Фото: Зоран Јовановић

 

 

- Шалим се стално са својим пријатељима да у првим епизодама серије само спавам и гутам таблете. Где ћете горе, ем прва улога, ем главна, а ја само спавам и само се дрогирам (смех). Не бих волела да мој примарни позив (певање) трпи. У овом моменту бавим се моделингом, заштитно сам лице разних брендова, некад осетим да ми је превише. Борим се сваког јутра са својим роковником и мејловима, али за сада остајем верна екипи серије "Певачице", али ако буде нека добра улога за филм... Али знате шта је проблем, добила сам у серији главну улогу, прво па мушко, тако да не знам, не бих испод тога ишла. Не знам ког партнера би могли да ми понуде, да бих рекла- може! - истакла је Павловићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".