Проговорила је о тешком периоду када је била жртва вршњачког насиља и када је морала да се принудно одсели са својим најближима. 

- Из Зворника смо избегли кад сам имала шест година, и прво смо дошли у Бању Ковиљачу. Јако смо тешко живели, били смо у избегличком смештају, после смо отишли да живимо у једну школску стару кућу. Нисмо имали купатило, већ смо се купали код комшија. Дошли смо буквално у томе што смо обучени, без ичега - рекла је Сека једном приликом.

Фото: К1 принтскрин

 

 

- Ту сам ишла у четврти разред и деца су била брутална према мени. Исмевали су ме због ијекавице, због поцепане обуће, због тога што носим исту мајицу. Било је страшно сурово, плакала сам данима, али нисам желела ништа да кажем мајци, јер нисам желела да јој погоршавам већ јако тешку ситуацију - додала је певачица.

Фото: К1 принтскрин

 

 

- Имала сам разна подметања. Гурали су ме, пљували, цепали ми мајицу, али то ми је помогло кроз живот. Захваљујем се свима што су били такви према мени, јер данас не бих била ово што јесам - закључила је тад Сека за "К1 телевизију".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".