Иван Маринковић одлучио је да се обрати себи најбитнијим људима међу којима су поред девојке Јелене Илић биле и ћерка, али и бивша супруга Гоца Тржан.

Познато је да је Маринковићу велика подршка, његова дугогодишња девојка Јелена Илић, за коју га, како је и сам истицао у више наврата вежу само лепе успомене, па је из тог разлога решио да се најпре њој обрати јавно и да јој призна колико му значи.

- Свашта сам прошао са Јеленом, из дана у дан видим колико ми значи, а трудим се да не показујем. Ја ћу да се заплачем... Много ми недостаје, не памтим да сам о некоме толико размишљао и у себи бринуо. Никад нисам имао пса и нисам имао осећај како је везати се за животињу. Бека је рођена случајно на исти дан кад смо Јелена и ја почели да се забављамо, стварно ми је као члан породице. Кад дође ово лепо време само размишљам како идемо и шетамо. Љубави, много те волим, много ти значим и много ми недостајеш. Одмах ћу да поздравим њену породицу. Моја сестра, некад се посвађамо, али знаш да ћу увек да будем уз тебе. Не волим кад се посвађамо и желим да знаш да бринем за тебе и да те волим највише на свету. Поред свега што сам упознао сина и што сам се саживео са њим. Иако људи виде да овде између мене и сина не постоји енергија, то ме не занима, није ми битно шта ће да мисле. Хоћу да поздравим мог првенца, мог сина, моју ћерку - причао је Маринковић кроз сузе, па се дотакао и бивше супруге Гоце Тржан, као и ћерке коју су добили у браку.

Фото: Сарић С.

 

 

- За њу тек могу да кажем колико ми недостаје. Трудим да се је не помињем да неке ствари не бих морао да објашњава и да се правдам. То је моје прво дете, моја прва љубав и моја највећа срећа. То је велика девојка која ће сад 16 година и много ми недостаје. Изгубио сам њених шест година у ријалитију, правио сам глупости на које није била поносна, али тата ће све да среди и драго ми је што сам због ње неке ствари поправио у свом животу. То је моја прва љубав и моја највећа љубав на свету. Поздравићу наравно и њену мајку, жену која годинама брине у њој и на моју срећу знам да ћерка израста правилно. Можда немамо одређену комуникацију која треба да буде, има свог мужа и никад нисам сумњао у Ленино васпитање и одрастање. То су три особе које највише волим, поред моје Јелене - завршио је излагање је Иван у сузама.