Progovorila je o teškom periodu kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i kada je morala da se prinudno odseli sa svojim najbližima. 

- Iz Zvornika smo izbegli kad sam imala šest godina, i prvo smo došli u Banju Koviljaču. Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega - rekla je Seka jednom prilikom.

Foto: K1 printskrin

 

 

- Tu sam išla u četvrti razred i deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog ijekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju - dodala je pevačica.

Foto: K1 printskrin

 

 

- Imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam - zaključila je tad Seka za "K1 televiziju".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".