У "Задрузи" је синоћ одржана емисија "Питања новинара", а новинарка је на почетку поразговарала са ријалити учесником Звезданом Славнићем о односу са Аном Ћурчић.

У понедељак си устао и извинио се јавно Ани и истакао како ћеш се потрудити да је више не вређаш, већ ћеш прошетати. Да ли си на тај начин желео да "купиш мир"? - питала је новинарка.

- Не, рекла је да је испричала шта је желела. Даље може да прича, невезано за то да ли ћу ја бити миран или не. Не купујем никакав мир, све ствари које сам урадио, не могу да се избришу. Једноставно сам те вечери, када сам легао у кревет, мало сам са собом размишљао и неке ситуације сам себи поставио и било ме је срамота мене самога. Презубчио сам, али на бољу страну. Не кажем да ћу да смањим расправу, да ћу да причам са њом, али све то може у оквиру - рекао је Звездан.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

- Због чега је то уследило баш сада, а не раније? - питала је Милица.

- Био је неки ђаво у мени, док нисам прихватио да је она ту, то вече сам претерао, волео бих да сам много раније то урадио - рекао је Звездан.

- Ана је према гласовима публике заузела друго место на листи најнаивнијих задругара, те је она истакла да је на крају и испала наивна верујући теби. Како то коментаришеш? - питала је Милица.

- Требала је да буде прво место што се тиче другова, а што се мене тиче, не. Она је рекла да гледа по себи, па се пуно пута изненадила и носетила повређеном - рекао је Славнић.

- Када је реч о томе да Ана не жели да се враћа у стан у ком сте ви живели и у који си доводио љубавницу пре “Задруге”, како се не би сећала свега са тобом, јер не жели, шта то теби говори и како то коментаришеш? - питала је Милица.

- Лагао бих сада да сам нешто размишљао о томе, то се десило једном и да се десило више пута исти је ђаво. То је до ње, жао ми је ако ће да се сели због тога - рекао је Звездан.

- Ана је у разговору са Зорицом истакла И открила кроз шта је све прошла док је чувала твоју мајку, како ти то коментаришеш И да ли сматраш да јој после свега, “дугујеш” поштовање бар за то? - питала је Милица.

- Поред тога што је чувала моју мајку, ја сам јој дужан пуно тога што се тиче тих ствари. Можда нисам показао, али мислим да борећи се заједно са њом, да сам показао с друге стране поштовање. Можда је то било недовољно, како она каже, зато и кад су ме питали за њу овде, биле су само речи хвале - рекао је Звездан.

- Ана је изнела како јој је ћерка рекла: “Мама ти идеш И ломиш се, он лежи цео дан”. Како се осећаш када чујеш ту реленицу - питала је Милица.

- Никако се не осећам, када не могу ништа то да урадим. Криво ми је што и она говори те неке ствари, нисам имао ту срамоту да кажем какво је било моје стање. Ја не бих неке ствари рекао да ми напољу чупају нокте - рекао је Звездан.

- Какав си ти однос имао са Анином децом? С обзиром да је Ана такве реченице слушала од своје ћерке - питала је Милица.

- Мој однос према њима и они према мени, ја сам био и мајка и отац и друг и другарица. Ја сам уствари био Звездан, који је био универзалан, однос је мени био прелеп. И тежак, ја вероватно њима и они мени, али сам био уз њих - рекао је Славнић, а испоф видеа су се низали коментари.

Детаљније погледајте у видеу.

 БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".