Филип Цар је прокоментарисао да су Јањуш и Сања су били интимни, што су обоје демантовали. Током полемисања о овој теми, Сања је оптужила продукцију да јој "намешта ову причу" и због ових оптужби је кажњена са милион динара.

Сања и њен дечко, Марко Стефановић, напустили су Белу кућу и дошло је до жестоког сукоба међу њима. Марко ју је вређао и псовао јер је помислио да га је све време лагала. Док је Стефановић беснео по имању, она је плакала у пабу.

- Ј*бем ти мамицу. Нећеш ништа прокоментарисати, на све ћу ти имати реплику. Ј*баћу ти мамицу јер си ме лагала, зато што си од мене правила дебила овде.Направила од мене паћеника, да ме ти удараш. С*со једна мала лажљива. Требало је да ти причам бајке, да те изј*бем и да те шутнем, кад си з акомбинацију. Реч немаш право никоме да кажеш, морална громадо. Уништило те лагање - беснео је Стефановић у дворишту.

- Марко да ли сам ишта урадила откад сам у вези са тобом? - питала је Сања кроз сузе.

- Ја сам те питао као човек да ли је било са још неким нешто - рекао је Марко.

- Па је л' било? - хистерисала је Сања.

Након свађе, Сања је отишла и лупала на врата како би дозвала чланове продукције да је изведу са имања. Међутим, нико није реаговао.

Сања и Марко су наставили да се свађају у радионици, а Стефановић је у једном тренутку погодио Сању у главу џаком ствари.

Она је наставила да вришти, плаче и хистерише, а затим се залетела на стаклена врата. Рукама је поломила стакло и повредила се. Ана Спасојевић је извукла из радионице и спречила је да даље дивља по имању.

- Све је крвава - рекла је Ана.

Обезбеђење је ушло на имање и извело Сању како би јој била указана лекарска помоћ.

Детаљније погледајте у наставку:

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".