U "Zadruzi" je sinoć održana emisija "Pitanja novinara", a novinarka je na početku porazgovarala sa rijaliti učesnikom Zvezdanom Slavnićem o odnosu sa Anom Ćurčić.

U ponedeljak si ustao i izvinio se javno Ani i istakao kako ćeš se potruditi da je više ne vređaš, već ćeš prošetati. Da li si na taj način želeo da "kupiš mir"? - pitala je novinarka.

- Ne, rekla je da je ispričala šta je želela. Dalje može da priča, nevezano za to da li ću ja biti miran ili ne. Ne kupujem nikakav mir, sve stvari koje sam uradio, ne mogu da se izbrišu. Jednostavno sam te večeri, kada sam legao u krevet, malo sam sa sobom razmišljao i neke situacije sam sebi postavio i bilo me je sramota mene samoga. Prezubčio sam, ali na bolju stranu. Ne kažem da ću da smanjim raspravu, da ću da pričam sa njom, ali sve to može u okviru - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 6

 

 

- Zbog čega je to usledilo baš sada, a ne ranije? - pitala je Milica.

- Bio je neki đavo u meni, dok nisam prihvatio da je ona tu, to veče sam preterao, voleo bih da sam mnogo ranije to uradio - rekao je Zvezdan.

- Ana je prema glasovima publike zauzela drugo mesto na listi najnaivnijih zadrugara, te je ona istakla da je na kraju i ispala naivna verujući tebi. Kako to komentarišeš? - pitala je Milica.

- Trebala je da bude prvo mesto što se tiče drugova, a što se mene tiče, ne. Ona je rekla da gleda po sebi, pa se puno puta iznenadila i nosetila povređenom - rekao je Slavnić.

- Kada je reč o tome da Ana ne želi da se vraća u stan u kom ste vi živeli i u koji si dovodio ljubavnicu pre “Zadruge”, kako se ne bi sećala svega sa tobom, jer ne želi, šta to tebi govori i kako to komentarišeš? - pitala je Milica.

- Lagao bih sada da sam nešto razmišljao o tome, to se desilo jednom i da se desilo više puta isti je đavo. To je do nje, žao mi je ako će da se seli zbog toga - rekao je Zvezdan.

- Ana je u razgovoru sa Zoricom istakla I otkrila kroz šta je sve prošla dok je čuvala tvoju majku, kako ti to komentarišeš I da li smatraš da joj posle svega, “duguješ” poštovanje bar za to? - pitala je Milica.

- Pored toga što je čuvala moju majku, ja sam joj dužan puno toga što se tiče tih stvari. Možda nisam pokazao, ali mislim da boreći se zajedno sa njom, da sam pokazao s druge strane poštovanje. Možda je to bilo nedovoljno, kako ona kaže, zato i kad su me pitali za nju ovde, bile su samo reči hvale - rekao je Zvezdan.

- Ana je iznela kako joj je ćerka rekla: “Mama ti ideš I lomiš se, on leži ceo dan”. Kako se osećaš kada čuješ tu relenicu - pitala je Milica.

- Nikako se ne osećam, kada ne mogu ništa to da uradim. Krivo mi je što i ona govori te neke stvari, nisam imao tu sramotu da kažem kakvo je bilo moje stanje. Ja ne bih neke stvari rekao da mi napolju čupaju nokte - rekao je Zvezdan.

- Kakav si ti odnos imao sa Aninom decom? S obzirom da je Ana takve rečenice slušala od svoje ćerke - pitala je Milica.

- Moj odnos prema njima i oni prema meni, ja sam bio i majka i otac i drug i drugarica. Ja sam ustvari bio Zvezdan, koji je bio univerzalan, odnos je meni bio prelep. I težak, ja verovatno njima i oni meni, ali sam bio uz njih - rekao je Slavnić, a ispof videa su se nizali komentari.

Detaljnije pogledajte u videu.

 BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".