Причало се да је Анина кума и најбоља пријатељица, Милена Качавенда побегла ван Србије због претњи Звездана Славнића. Ипак, Милена се појавила на снимању спота Емира Ђуловића у центру Београда. 

 

Она је поделила утиске о снимању спота: 

 

- Данас губим невиност када је музичка индустрија у питању. Не знам која ће бити моја улога у споту, видећемо. Новац који се буде зарадио од песме уложићу у фондацију за заштиту жена које су жртве насиља - почела је Качавенда.

Милена навија за Анину победу у ријалитију:

- Ако се деси да уђем ја, Ана ће бити прво место. Ако не уђем мислим да је Билал сада фаворит. Миљана се након свих ових година изградила у ријалитију, мислим да је фер да освоји прво место иако је ошинута. Дала бих јој прво место да свима запуши уста - рекла је Милена и додала:

- Чекали смо тренутак да Аца и ја уђемо у "Задругу". Замислили смо да ме Аца уведе под мишку у "Задругу", па да јој стави сат на руку лично и да га на тај начин добије. А не да га добије у кутији, без помпе. Ми смо хтели да то буде помпезно! Овај би добио нервни слом! Ако се то не деси тамо, онда ће сигурно бити чим она изађе. Биће позвани сви медији да се види сертификат да је прави, да га уручи лично Аца Булић. А кума ће бити ту да кумује...

Фото: Принтскрин/Јутјуб/AmiG Show

 

 

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: