Злата је открила како се Пеја сада осећа, а онда је проговорила о Весни Змијанац којој су недавно уградили бајпас.

- Пеја је сада супер, опоравља се одлично и то је најбитније. Шта да се ради, знао је да има проблем, да то мора да се реши и хвала Богу да је све како треба. Живот је то све, не знамо шта све може да нас снађе. Чујемо се сада редовно и опет смо блиски - рекла је Злата, која се осврнула на Весну Змијанац,

- Стално се чујемо, али сам узела и Николијин број да Вецу не оптерећујем много, јер се она сада опоравља. Шта да радиш, Весна је змај, мора да се опорави и да иде даље. Она је јака жена, прегураће све то. Кад те тако нешто стрефи немаш времена много да размишљаш, него то ти је што ти је и бори се. Николија је стално уз њу, тако да све то иде у правцу у ком треба. Шта смо све прошли добро смо и живи - рекла је она.

Фото: АТА имагес

 

 

Злата је прокоментарисала и аферу око Снежане Ђуришић и афере мито у "Звездама Гранда".

- Глупости! Ја Снежану знам сто година и никада нисам чула такве приче о њој. Цео живот радимо те свадбе и весеља, никад за жену ништа ружно нисам ни начула. Ја не знам оног дечка, ни његову породицу, не могу ја да причам о људима, али што се Снежане тиче њу знам у најбољем светлу. Па, ваљда би се негде знало и чуло да је жена у том неком филму. Смешна је прича. Нико у то није ни поверовао - рекла је она.

Злата је прокоментарисала и сина, али и наводе да га јуре старлете.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мени је битно да он буде добар човек и стварно сам поносна на њега. Ми смо пре свега другари и веруј ми да о свему разговарамо јер смо такав однос изградили. Е сад, нешто што баш није за моје уши он то подели са другарима, али генерално сам упућена у све. Он је још млад, ја сам му рекла да треба да се иживи, да се проведе, па кад дође време да се жени ја ћу бити баш срећна. Снајку бира он, а не ја, никад се мешала нисам, ни старијем сину, ни њему. Мени је добра она која је добра њему, па чиме год да се бави. Ако ожени старлету, шта ћу му ја, сам је тако бирао јер му је лепо - рекла је Злата у интервјуу за "Стар".

(Стар)

БОНУС ВИДЕО: