Своје обавезе према спорту којим се бави није запоставио, па се тако припрема за предстојећи меч, али и нове пројекте које има у плану. 

- Нисам још у пуној фази припрема, дижем тегове једном дневно, радим на снази и то је то. Када завршимо те породичне ствари које имамо, када дочекамо новог члана, тада ћу поново да нестанем - рекао је Вељко кроз смех. 

Фото: Т. Ћирић

 

 

Вељко је открио да ли се припрема за то да ће бити отац два дечака, као и да ли су Богдана Ражнатовић и он припремили сина Жељка на то да ће добити брата.

- Он сваког дана пита: "Мама, јеси родила Крстана?" (смех). Ми смо у Тителу, она је већ десетак дана овде зато што јој је стомак, је л', велики. Видећемо све кад се буде родио Крстан, ја верујем да ће ту бити мало љубоморе и овога и онога, али Боже здравља, све је то нормално - рекао је Вељко, па се осврнуо на то да је и он имао свађе и сукобе са сестром Анастасијом:

- Јесмо се Анастасија и ја свађали, али ово су ипак два мушка детета и моја, а ја сам имао сестру па је то било другачије. 

Како каже, син Жељко ће дефинитивно проводити више времена са њим док се не навикну и уходају, али га ипак неће водити на тренинге, што ни до сада није чинио. 

- Немам шта посебно да се припремам за другог сина, јер сам ја већ отац и то је то, само што ћу сада бити дупли - додао је боксер. 

Фото: АТА имагес

 

 

Његова сестра Анастасија се тренутно налази у Шпанији и, како је открила њихова мајка Цеца Ражнатовић, не може да се врати у Србију док не среди папире. 

Цеца и мали Жељко су је недавно посетили, а ми смо питали Вељка да ли он планира да оде у Шпанију код сестре.

- Не планирам да је посетим. Није да нешто постоји, него ја стварно мрзим да путујем, мрзим авион, мрзим аеродром. Ако идемо негде на одмор, да ме натерају, ићи ћемо заједно, али радије ћу да сачекам Анастасију да дође него да ја идем тамо - каже Вељко за 24седам.

БОНУС ВИДЕО: