О тренутка када је изашла вест да је познати доктор гинекологије Вања Милошевић преварио познату певачицу, јавност је почела да даје прогнозе када ће ставити дефинитивно крај на тачку њиховој љубави. 

Певачица није желела пред медијима да говори о наводној прељуби свог сапутника са млађом и лепшом, али често уме када је задеси неки животни бродолом да се огласи путем Инстаграма. 

 

 

Она објављује фотографије из такмичења "Звезде Гранда" у коме је део жирија, али и своје приватне тренутке. Тако је овај пут поделила фотографију са путовања у Париз у који је отишла  са ћерком и унуцима. 

 Кратко испод описа фотографија написала је: "Моје богатство".  Уследили су убрзо коментари фанова, међу којима су углавном биле похвале, наравно било је и оних који су се злослутно запитали да ли је то дошао крај везе Снежане Ђуришић и Вање Милошевића када је у град љубави она отишла сама, тачније са унуцима и ћерком.

-Хвала свима на дивним коментарима. У овом лудом времену у којем живимо,једино што нас држи духовно и ментално су деца,унуци ......имам четворо унука и препоносна сам на сво четворо....још једном хвала

БОНУС ВИДЕО: