Прошле године откривено је да песма "Ципеле" неће бити певана у оригиналној изведби Андреане Чекић, већ да ће њене деонице заменити Александра Бурсаћ.

Због овог потеза, поједини певачи стали су у заштиту Чекићке, а сада је Александра Бурсаћ проговорила о овом скандалу.

- Андреана и ја се нигде нисмо среле, али ми се никада нешто нисмо ни дружиле. Не знам како то да дефинишем да је повређена, она није била ту повређена јер је она лично скинула ту песму. Највише је повређен Емир чији је то био првенац и он је највише изгубио заједно са аутором Сашом Лазићем. Ми смо само желели да вратимо ту песму на Јутјуб и да људи имају прилике да је слушају. Ипак је та песма мега хит и ту нема приче да сам ја хтела да је присвојим. Већ сам хтела да дам и то неко учешће у свему томе - рекла је певачица.

Фото: Принтскрин Инстаграм/bursacaleksandra_official

 

 

- Нисам блиска са Андреаном, али да ми је неко био ближи размислила би и можда би је звала да је питам. У овом случају ја нисам хтела да се мешам и сматрала сам да је то исправно и да ја ту нигде не грешим. Мени је жао само што сам ја толико нападнута са неке стране и то је пар колега који нису ни мене питали и нису ми рекли у очи неке ствари. Него све нешто преко медија. Ја бих рекла то директно или бих питала као што је једна колегиница то урадила. Било је доста колега који су били добри са обе па су ме питали и ја сам им лепо рекла моју страну приче, рекла је Александра.

Бурсаћева се затим дотакла и напада од стране колега, а није крила да ју је највише повредила некадашња пријатељица Александра Младеновић.

- Највише сам се разочарала у Александру Младеновић јер смо ми биле блиске и у многим ситуацијама сам била уз њу, зна она врло добро у којим, а да јавно кажеш тако нешто и да сам лош човек ме је заиста повредило.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".