O trenutka kada je izašla vest da je poznati doktor ginekologije Vanja Milošević prevario poznatu pevačicu, javnost je počela da daje prognoze kada će staviti definitivno kraj na tačku njihovoj ljubavi. 

Pevačica nije želela pred medijima da govori o navodnoj preljubi svog saputnika sa mlađom i lepšom, ali često ume kada je zadesi neki životni brodolom da se oglasi putem Instagrama. 

 

 

Ona objavljuje fotografije iz takmičenja "Zvezde Granda" u kome je deo žirija, ali i svoje privatne trenutke. Tako je ovaj put podelila fotografiju sa putovanja u Pariz u koji je otišla  sa ćerkom i unucima. 

 Kratko ispod opisa fotografija napisala je: "Moje bogatstvo".  Usledili su ubrzo komentari fanova, među kojima su uglavnom bile pohvale, naravno bilo je i onih koji su se zloslutno zapitali da li je to došao kraj veze Snežane Đurišić i Vanje Miloševića kada je u grad ljubavi ona otišla sama, tačnije sa unucima i ćerkom.

-Hvala svima na divnim komentarima. U ovom ludom vremenu u kojem živimo,jedino što nas drži duhovno i mentalno su deca,unuci ......imam četvoro unuka i preponosna sam na svo četvoro....još jednom hvala

BONUS VIDEO: