Мима Караџић је пре пар дана боравио у Сарајеву, где је на сцени Народног позоришта заједно са Драганом Бјелогрлићем одиграо хит представу "Лет изнад кукавичјег гнезда".

Фото: АТА имагес

 

 

Након представе, глумци су искористили време и за уживање у Сарајеву. Они су били гости Дарија Делибашића, сина легендарног спортисте Мирзе Делибашића, у чијем су ресторану уједно прослављали успех представе. У једном тренутку, вероватно под дејством алкохола и са чашом вина у руци, Милутин Мима Караџић је узео микрофон и пред окупљенима исмевао првог председника Републике Српске који због ратних злочина у Босни и Херцеговини издржава доживотну казну затвора у Великој Британији.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTRS vijesti

 

 

- Градоначелник Сарајева ми је предложио да будем почасни грађанин овог града, а ја сам рекао да би то било дивно јер би тако један Караџић на културан начин ушао у Сарајево - рекао је и почео да се смеје као и остали који су му правили друштво у овом ресторану. Уз аплауз који је због изговореног добио, наставио је те подигао чашу.

- У то име, људи, нек сте ви мени живи и здрави. Ја Сарајево волим и Сарајево мене воли - рекао је он, чиме је ћерку првог председника Републике Српске изреволтирао. Она је на свом Твитер налогу оплела по глумцу истичући да треба да га буде срамота.

Фото: Танјуг/АП

 

 

- Кад је ово смеће од целог Сарајева имало само Радована и нас, није нам излазио из куће. Позајмљивао је паре и гардеробу, а никад враћао, лечио и оперисао, доводио курве и алкосе и позивао се на Радована где је стигао, и у Сарајеву, и у Београду, Никшићу - није улазио културно. Напротив - написала је на Твитеру др Соња Јовићевић Караџић.

БОНУС ВИДЕО: