Славна књижевница је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију на којој се види да јој је рука сломљена. 

- Знате оне глупе ситуације, кад из ничега наступи зло? Е, па, ето, ја данас у журби промаших степеник, поломих надлактицу, сад се рвем са боловима и овај осмех је очајнички јер сам толико желела да "нунам" своју унуку за Васкрс, а не знам још да ли ћу се у суботу оперисати - навела је Јелена Бачић Алимпић.

 

 

- Било како било, глава је још увек на раменима и идемо даље. Нема предаје, нема пораза! - написала је она на друштвеним мрежама из дома у Новом Саду. 

Јелена је открила са чим се суочавала док је радила као водитељка: 

- Док сам радила на телевизији тешко сам се носила са предсрасудама. Радила сам и са владикама и са старлетама и моја нека прилагодљивост да са сваким могу да разговарам била је мој дар, али су то неки људи погрешно разумели. Кад сам издала своју прву књигу, тад сам стварно прошла кроз пакао. Нисам могла да јуришам као Дон Кихот на ветрењаче и да објашњавам да сам професор књижевности. Коме, чему и зашто да објашњавам било шта? А било је момената када прочитате нешто о себи што је потпуна глупост и то вас до сржи заболи. Покушавала сам да то не узимам к срцу, али сам претерано емпатична и емотивна, безброј ноћи сам проплакала и увек сам се трудила да заштитим децу да они то не виде - говорила је тад, преносио је "Стил".

БОНУС ВИДЕО: