Срце јој је украо Ђоле Ђогани, денсер са којим је добила две ћерке, Силвију и Маринелу. Ретко ко зна да је била заљубљена у кошаркаша који је играо за "Партизан", Владу Драгутиновића. 

О својој и Владиној љубави је причала за Курир.

Фото: Архив Новости

 

- Имала сам симпатију из Партизана, кошаркаша Владу Драгутиновића. Раскинула сам пре поласка у Италију и некад жалим што сам кренула тим путем - изјавила је певачица.

У том периоду су јој се удварали имућни. 

- Некад се питам да ли је могуце да ја, поред свих милионера које сам тада срела, који су се кацили за мене, изаберем Ђолета. Девојке које су биле са мном у групи сад живе као краљице.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Soccer Bet

 

Владимир Драгутиновић рођен је 1967. године. Љубитељи кошарке памте га као припадника златног тима Партизана, који је 1992. освојио европску титулу. Касније је провео неколико сезона у иностранству, а након завршетка играчке каријере остао је у свету кошарке, најпре као агент, а затим и као директор младих категорија црно-белих.

Делибашићева је са Ђоганијем била у браку од 1989. до 2001. После тога се одлучила за још један брак. Реч је о 15 година млађим жандармом Миланом Пејовићем, али њихова заједница није дуго потрајала.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: