Огњенова нова девојка, Мина Наумовић је новинарка, а водитеља је упознала када је почела да ради у оквиру његове емисије Амиџи шоу. 

Мина и Огњен уживају у љубави већ неко време, а како медији преносе, пар и даље покушава да сакрије детаље своје везе од јавности. 

Скоро 20 година млађа Мина је изузетно активна на Инстаграму, где готово свакодневно своје пратиоце обавештава о својим кретањима, а сада је објавила и снимак из Амиџићевог стана, преноси Србија Данас.

Фото: Принтскеин Инстаграм/ цаллменауми

 

 

Огњен је решио да реновира стан, а прво што је одлучио да промени јесте телевизор. Водитељ је купио огроман ТВ, а у сређивању животног простора му је помогла управо нова девојка. 

- Немојте куповати ТВ већи од зида јер не може да стане на зид, написала је Мина пре недељу дана када јавност још увек није знала за њихову романсу. 

Подсећања ради, Амиџић иза себе има два брака. Четири године је провео у заједници са тадашњом колегиницом са Пинка Милицом Марковић, да би касније оженио манекенку Данијелу Димитровску, са којом је у браку провео десет година и добио сина Матију. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".