Srce joj je ukrao Đole Đogani, denser sa kojim je dobila dve ćerke, Silviju i Marinelu. Retko ko zna da je bila zaljubljena u košarkaša koji je igrao za "Partizan", Vladu Dragutinovića. 

O svojoj i Vladinoj ljubavi je pričala za Kurir.

Foto: Arhiv Novosti

 

- Imala sam simpatiju iz Partizana, košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska u Italiju i nekad žalim što sam krenula tim putem - izjavila je pevačica.

U tom periodu su joj se udvarali imućni. 

- Nekad se pitam da li je moguce da ja, pored svih milionera koje sam tada srela, koji su se kacili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice.

Foto: Printskrin/Jutjub/Soccer Bet

 

Vladimir Dragutinović rođen je 1967. godine. LJubitelji košarke pamte ga kao pripadnika zlatnog tima Partizana, koji je 1992. osvojio evropsku titulu. Kasnije je proveo nekoliko sezona u inostranstvu, a nakon završetka igračke karijere ostao je u svetu košarke, najpre kao agent, a zatim i kao direktor mladih kategorija crno-belih.

Delibašićeva je sa Đoganijem bila u braku od 1989. do 2001. Posle toga se odlučila za još jedan brak. Reč je o 15 godina mlađim žandarmom Milanom Pejovićem, ali njihova zajednica nije dugo potrajala.

(Hello)

BONUS VIDEO: