Луксузни дом Ане Севић и Данијела Недељковића постао је прошле године богатији за још једног члана породице, када је певачица на свет донела сина.

Певачица из брака са певачем Дарком Лазићем има ћерку Лорену, а са Данијелом ћерку Сену и сина Сименона, те су њене ћеркице одушевљене што сада имају појачање о коме свакодневно брину.

Ова многочлана породица ужива у луксузном стану на Врачару, који је певачица уређивала по свом укусу.

Ана је водила рачуна о томе да њихов дом буде подређен деци, па тако да није претеривала са детаљима, већ је гледала да све буде пространо и удобно.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anasevicofficial

 

Луксузни стан лепе певачице однедавно је преуређен, па је њена породица добила централно место за уживање, базен.

Подсетимо, њен поносни супруг Данијел био је пресрећан због проширења породице, а својој вољеној одлучио је да испуни велику жељу.
Како се писало, Данијел је Ану частио, ни мање ни више, него базеном у стану.

- Ана је одувек желала да има спа у свом дому, а Даниел је још пре њеног порођаја започео са радовима у луксузном стану на Врачару. Он се потрудио да све буде готово док Ана не изађе из болнице, а процењује се да је за тај луксуз дао скоро 50.000 евра. Ана ће овог лета са ћеркама и сином моћи да ужива на базену у приватности свог дома, што њој много значи јер ће Симеон бити мали за неке даље дестинације - рекао је извор близак певачици пре извесног времена.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: