Звезда у успону каријере је открила непознате детаље јавности. Она тврди да је Чеда Чворак био неправедан према певачицама и да има је давао доста мање новца за наступ него што су заслужиле: 

- Била сам млада и веровала сам му. Ја сам се у тој групи много дала, 300 посто, мислила сам да ће се то све исплатити. Чеда је нама од наступа давао по 100 евра, а он је зарађивао много више. Није истина да нам је давао по 300 евра, како је он говорио.- рекла је Зејна и додала: 

- Ја сам чак била и аутор неких песама за групу, али он није дозвољавао да се моје име нађе као име аутора. Трпела сам то јер сам била наивна, имала сам само 21 годину. Ја сам њему слепо веровала кад ми је говорио да је пут до успеха такав и да морам да трпим да би се то једног дана исплатило. Па ето видите и сами да се у тој групи ниједна девојка није задржала дуже од годину дана. Једини кривац за то је Чеда - у даху нам је рекла.

На целу причу, музичар је дао и своју изјаву: 

- Ако било која моја бивша певачица има потребу да у јавности гради своју каријеру помињањем мог имена, и то изношењем неистина уз очиту незахвалност, пре свега на прилици коју сам им указао, а посебно на великим, сваколиким улагањима искључиво са моје стране, ја заиста не видим шта бих друго могао рећи сем да нећу никад одговарати на то јер, за разлику од њих, ја све своје сараднике поштујем - рекао је Чеда и додао:

- Није тајна да неке поставе Луне нису биле успешне. Никад никоме није било лако да направи успех и не сматрам да је ико тиме умањен. Једноставно неки тимови нису компатибилни уз многе друге факторе који су на сцени променљиви. Признајем да би мало захвалности за промену годило. Свакој певачици Луне желим сваку личну и пословну срећу и, наравно, успех.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: