Синоћ је у МТС дворани било десето јубиларно извођење мјузикла "Веселе девојке" у ком учествују Тијана Дапчевић, Зорана Павић, Ивана Петерс, Маја Брукнер и Светлана Сретеновић, а где је Цеца дошла да погледа мјузикл и подржи своје колегинице Тијану, Зорану и Ивану.

- Изузетно ми се допала престава и нисам очекивала овако хумора и смеха, ја сам се лудо забавила. Уживала и изузетно ми се допало - каже Цеца на почетку разговора.

Ових дана Цеца много ради и много је обавеза и када су у питању снимања "Звезде Гранда" где је члан стручног жирија, концерти и обавезе око снимања њеног играно - документарног серијала "Цеца шоу" - прва сезона "Цеца и деца", фолк звезда нам је признала да ли има мало слободног времена да се одмори за "своју душу".

 

 

- Ово је нешто што је "за моју душу" где сам "уграбила" слободно време да уживам и испоштујем своје пријатељице. Оне су уигране и тако добро функционишу на сцени, а још више ми се допало то што је музика која је изабрана у представи је феноменална и некако је у складу са мојим сензибилитетом и песме су које ја волим.

После тачно десет година Цеца ће ове године 23. јуна, одржати велики и спектакуларни солистички концерт у Нишу на Нишкој тврђави.


- Не могу да верујем да је толико времена прошло и много се радујем. Морали смо да померимо датум, зато што се поклопило са финалом "Звезде Гранда" 24. јуна и не постоји никако могућности да истог дана будем у два града у исто време. Добро ћемо се забавити у петак 23. јуна и онда 24. јуна на финали да добијиемо победника, био би ред (смех).

 

 

Са великим нестрпљењем чекају се Цецине нове песме, те нам је фолк дива ексклузивно открила шта ускоро спрема и то у сарадњи са певачем Дадом Глишићем.

- Песму имам једно три године и све је било у плану да склопим албум, па и њу да уврстим у исти, те сам на крају рекла да је снимам и пуштам у етар и нека нам је са срећом - закључује Цеца.

БОНУС ВИДЕО: