Глумица Лена Богдановић (49) је већ годинама на српској глумачкој сцени и важи за једну од најлепших глумица на нашим просторима.

Њен отац је новинар, публициста и бивши спортиста Душко Богдановић, а мајка микробиолог Мила Радивојевић.

Склоност ка уметности је наследила од тројице ујака од којих је један вајар, други редитељ, а трећи лекар чији су хобији писање песама и осликавање икона.

Публици је најпознатија по улози у серији "Жене са Дедиња", али и у остварењима "Поглед са Ајфеловог торња", "Милош Бранковић" и "Доктор Реј и анђели".

Свој приватни живот крије од очију јавности и са својим изабраником се ретко појављује заједно у јавности.

Ипак, од 2010. године Лена се забавља са редитељем Даријаном Михајловићем (50) који је неко време живео на релацији Београд – Берлин.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Даријан је српски позоришни редитељ и универзитетски професор.

Добитник је бројних награда. У досадашњој каријери је режирао преко 40 драма и четири опере, а неке међу њима су "Тартиф", "Магбет","Вечити младожења", "Седам и по" и друге.

Лена и Даријан се ретко појављују заједно у јавности, али су синоћ одушевили на премијери представе "Очеви и оци", која је одржана у Народном позоришту у Београду.

На премијери ове представе смо могли да видимо и Марију Килибарду, Андрију Милошевића са партнерком Александром Томић, Светозара Цветковића са ћерком Деом и многе друге познате личности, а као што смо већ поменули, на позоришну премијеру су стигли и Лена Богдановић и Даријан Михајловић.

Њих двоје су за ову прилику ускладили атуфите те се у се обоје појавили у црним одевним комбинацијама које су се састојала из панталона, ципела и капута.

Лена је монохроматски стил "разбила" светлобраон ролком и торбицом.

БОНУС ВИДЕО: