Slavna glumica Maja Mandžuka našla se u žiži medijskog interesovanja zbog premijere drugog dela kultnog filma "Munje". Svoj život i karijeru nastavila je da gradi u NJujorku, a zatim u Los Anđelesu gde se i školovala i oprobala kao producentkinja.

 

Foto: ATA images

 

 

Nemoguće je ne primetiti i njenu jaku energiju, a ni mladolik izgled, zbog kojeg mnogi misle da je u dvadesetim. Maja se kretala u društvu holivudskih zvezda, a mnogi slavni muškarci pokušali su da ukradu njeno srce.

Dugo se pisalo o zanimljivoj anegdoti o čuvenom fudbaleru Ronaldo Nazairu koji je "odlepio" za Majkom Mandžukom koja je tada radila kao novinarka.

Poznato je da je prelepa glumica 4 godine bila u vezi sa Filipom Živojinovićem, dok je 11 godina provela u vezi sa biznismenom Denisom Damjanovićem.

Foto: Z. Knežević

 

 

- Nisam nikad otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Stvarno mu želim sve najbolje i super je dečko. Mi smo u Americi bili usmereni jedno na drugo, ali tamo se jako puno radi, živiš za vikend, rekla je Maja i dodala:

- Mi smo se korektno i ljudski razišli, nije tu bilo nikakvih skandala, niti treće osobe. Ne volim da pričam o tome. To je deo prošlosti i svako je nastavio svojim putem. Volim da pričam o sadašnjosti i budućnosti. Dok je trajalo, trajalo je. Bilo je lepo.

 

Foto: Z. Knežević

 

 

Mandžuka neretko ume da se našali na svoj račun, te često kaže da se još nije našao taj koji će je privoleti da ode do oltara. Sebe je uporedila i sa DŽulijom Roberts u filmu "Odbegla mlada".

- Tri puta sam bila odbegla mlada, više volim da nosim patike nego štikle, ali nikad se ne zna, možda neko ukrade te patike. Za sada sam srećna i ispunjena. Videćemo da li ću na kraju imati sudbinu DŽulije Roberts - rekla je Maja.

(Still)

BONUS VIDEO: