Пре неколико година фудбалер је усликан како у парку вежба са непознатом девојком, а том приликом је руке држао на њеној задњици.

Када су ове фотографије објављене, Вујадин је оптужен да је преварио Мирку, која је у том тренутку код куће чувала њихову децу.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, глумица је имала разумевања за свог партнера.

- Он јесте био на фотографијама, то је чињеница, али морао је да вежба. То је тема о којој нисам желела да говорим за медије јер су медији седма сила, а са силом се не треба пуно шалити и имати неки сукоб. Они су мало напали нас, били смо им интересантни, свашта су писали. Он јесте био на фотографијама, али шта сад, Боже мој…вежбало се - гласила је Миркина "одбрана" свог изабраника.

Она није само имала разумевање за Вујадиново неверство, већ је исказала и недостатак истог за парове који се, према њеном мишљењу, прелако разводе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

 

- У шоку сам колико се данас млади брзо разводе. Чим наиђу на прву препреку, свако оде својим путем. То је за мене кукавички. Треба смоћи снаге и наћи енергију и решење да се такве неке ствари превазиђу. Вујадину и мени су до сада највећи проблеми били ти око селидби, а тих свађица око других жена и мушкараца нисмо претерано имали - рекла је својевремено глумица.

- Било је момената где се мени није допало како је он одреаговао. Јако добро га знам, ми смо одрасли заједно и већ по његовом изразу лица видим шта је. Имам своје неке женске системе како то решавам. Ми се затворимо у кућу, у наша четири зида и док не истерам на чистац, не стајем. Не волим ништа да гурам под тепих. Када ми није пријало нешто што је урадио или када сам била сумњичава, нисам се либила да седнем и отворено питам: Хајде да решимо то, смета ми то и то... Ако поново тако поступи, онда је то његова срамота и онда то више није то.

Фото: АТА имагес

 

 

- Његов телефон и не узимам у руке, као што ни он не узима мој. Не чепркам, јер ко то ради, увек нешто нађе. Можда се он дописује са друштвом и има шалу са неком девојком и ја то схватим погрешно. Не дирам Вујадинов телефон, не бавим се његовим Инстаграмом. Ако буде неких претераних лајкова, имам другарице и фамилију која га прати, па то могу да ми кажу. Ја бих му, у том случају, сугерисала да то редукује, ако се то не догоди, онда он мене не поштује и ми то треба да решимо. Докле год је то у границама нормале, немам проблем с тим - изјавила је Мирка.