Певач се и даље не јавља својој породици, а они за све криве нову снајку Катарину, за коју су убеђени да лоше утиче на Дарка.

- Дарко нити ме је звао нити знам како се осећа након операције. Ништа не знам. Плашим се да му се нешто није искомпликовало, па да то крију од мене. Не знам шта ћу ако му се нешто деси. То је тешка операција. Покушала сам да га добијем, али она ми спушта слушалицу. Не знам шта је с том женом, да ли је луда кад ми забрањује да попричам са сином? Као да га је омађијала. Дарку не може бити боље него код своје куће и кад мајка брине о њему. Мајка најбоље зна шта треба сину. Ко зна како му је и да ли она уопште зна како да му помогне. Она се само бакће око тих тренинга, а њему треба нега по цео дан. Знам да не пева већ неко време и да мора да мирује, плашим се да он то не слуша и да не лежи уопште. Да му се то не би искомпликовало, најбоље би било да дође кући и да лежи овде у Брестачу, поручила је Бранка, певачева мајка, која је већ рекла да је јако разочарана у потезе свог сина, за шта највише криви нову снајку.

Фото: Инстаграм принтскрин/darkolazicofficial, Фото: Инстаграм принтскрин/ gagic_marina

 

 

Подсетимо, и сам Дарко недавно је у изјави за медије истакао да не осећа потребу да икоме полаже рачуне, па ни својој породици.

- Кад човек осети праву љубав, никоме се не правда. Каћа је старија од мене, нема нико од нас више времена за грешке. Мене брига и за то да ли моји код куће прихватају Каћу. Не живе они с њом, него ја. Први пут се осећам да сам стварно заљубљен. Раније сам само мислио да је тако, али сам заправо био незрео и нисам то схватао на прави начин. Боли ме уво како ће бивше да протумаче ово што сам рекао. О њима све најлепше, рекао је Лазић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".