Позната старлета је пре нешто од више од месец дана родила сина Кана, а свог изабраника вешто крије. 

- Сад сам потпуна. Употпунила сам своју срећу. Не могу да се правим незадовољна на кога личи Кан. Можда је већ ту и друго. Добро сам сакрила да сам била у другом стању. Устајем на свака два сата, све је подређено беби, већином одем да спавам у 10 кад и он. Будим се да га нахраним. То су слатке муке. Кан је дивно дете, нити плаче, нити је захтеван - започела је старлета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Она трудноћу није планирала, али улога мајке јој прија.

- Нисам планирала ни ово. Волим децу у суштини. Не постоји ништа лепше од бебе. Хтела бих да Кан има брата, мислим да сам више за мушку децу. Макар још двојицу, да их је троје. То је моја жеља. Да сам знала да је трудноћа тако лако, не бих чекала толико. За моје дете ћу урадити све, олакшаћу му све. Пре свега желим да му пружим љубав, али потрудићу се да му не фали ништа. Увек сам говорила да нећу бити строг родитељ, али већ сам љубоморна кад га неко дрзи или храни. Већ имам име и за Кановог брата. Имам и женско име у плану, ако буде девојчица - рекла је за "Премијеру".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Сораја је угасила друштвене мреже јер јој је тако пријало токо трудноће:

- Угасила сам Инстаграм јер сам желела да уживам у трудноћи и посветим се само томе. Волела бих да заувек угасим те мреже, да се не експонирам. И стварно сам уживала. Не волим када читам о себи. Једва чекам да беба порасте да уживам са њим и идемо свуда. Мом партнеру смета моје медијско појављивање - поручила је она.

БОНУС ВИДЕО: