Нада Топчагић својевремено је открила тајну чувану деценијама, те се присетила какве је ситуације имала са женама које су некада радиле код ње у стану на Косанчићевом венцу као кућне помоћнице.

Иако је према њима била крајње великодушна и галантна, нанеле су јој невиђену штету, а једну коју је хтела да убије памти цео живот.

Фото: АТА имагес

 

Пре неколико година певачица је испричала и како је једном гурнула дадиљу свог сина низ степенице.

- Мој син Микица је имао свега седам месеци. Ја усред Канаде, а комшиница ми јавља, видела је моја врата стана отворена, Микица у кревецу упишан, плаче дете, а она ми све покрала и побегла. Оставила дете само с отвореним вратима. Чак је и ствари за бебу однела – присећа се Нада ове ситуација, која није била нимало пријатна, те каже да ју је после тражила свуда, али је није нашла, док је другу дадиљу хтела да убије.

Фото: АТА имагес

 

- Након ове јаднице нисам ангажовала жене неко време, али пред дочек Нове године морала сам да нађем девојку да ми чува сина. Једну помоћницу сам гурнула низ степенице, могла сам да је убијем. Толико сам је тукла да није била свесна шта јој се десило. Сећам се као да је данас. Ја се спремам да певам Нову годину у Ужицу, четири по подне, она долази и каже ми да неће да ми чува дете јер иде на дочек - рекла је она и додала:

- Кажем ја њој: „Коју Нову годину, стани, све ти је*ем.“ Она је почела да бежи из стана с пуном торбом. Покрала ми ствари, нашла сам моје ствари код ње у торби. Гурнула сам је тада низ степенице, летела је као бубањ. Нисам мислила тада да могу да је убијем. После сам носила дете са собом у Ужице да певам дочек јер сам њу налупала.

БОНУС ВИДЕО: