Нада Топчагић проговорила је о младости, те признала да је остала жељна љубавних авантура јер су јој образ и част били испред свега.

- Кад сам загазила на естраду, удварали су ми се имућни мушкарци из јавног света, менаџери и власници разних грађевинских фирми који би ме запазили док сам певала на весељима. Никад нисам била жена коју је занимао нечији сталеж, новац, колико је богат и чиме се бави - испричала је Нада.

- Нисам се преко кревета гурала на естраду. Била сам одмерена жена, а читаве хорде мушкараца су трчале за мном! Била сам заносна плавуша, у рангу Лепе Брене, Сузане Манчић и других фаталних жена. Ма, бре, права Мерилин Монро! Да сам прихватила удварања разноразних тадашњих пунишића, могла сам из своје виле да гледам у море, али не. Ја сам сваки корак гледала да ми буде исправан и поштен. Зато сам се сама пробијала, без ичије помоћи. Можда се због тога нисам комплетно иживела. Млади данас раде шта хоће, прођу кроз све, живе га за све паре! Моје генерације су пазиле, знало се како се уђе у везу с момком, како се води љубав и где. Ово данас можеш на крову аута да се креснеш и још ће да ти аплаудирају. Много се разликује време, а не причамо о великом размаку година.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, с ове дистанце и да може да врати време, певачица истиче да би опет поступила исто.

- Ипак, не кајем се. Образ је образ, а ко хоће да буде раскалашан, широко му поље. То је као на естради. Има оваквих и онаквих певачица и ништа сене да сакрити. Зна се све за сваког ко је какав - закључила је Топчагићка.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".