Наиме, он је виђен како се "мува" око зграде у комшилуку, покушавајући да извиди терен и евентуално открије полицијску заседу око стана у коме је држао заточену осмогодишњу ћерку.

Колико год се крио, није успео да се сакрије, јер га је уочила комшиница, која је била згрожена сазнањем да се у њеном комшилуку готово неопажено годинама одвијала тешка драма, занемаривања и злостављања детета, пише Информер.

Поред тога, аутомобил је оставио паркиран испред зграде.

Фото: Друштвене мреже

 

Слично су рекли станари зграде и за Курир. Комшије тврде да је Пашајлић синоћ око поноћи виђен у улазу који је прекопута са задње стране.

Фото: Новости

 

Фото: Новости

 

- Кад су се упалила светла истрчао је из улаза јер је комшија изашао да прошета пса.

Подсећамо, Урош Пашајлић налази се у бекству од петка, када га је партнерка И.Л. пријавила за насиље над њом и открила да он своју ћерку годинама држи заробљену у стану. Да ствар буде још гора, Урош је све време док му је ћеркица била заточена и гладна свакодневно обвјављивао фотографије и видео клипове на друштвеним мрежама.

Фото: Друштвене мреже

 

Полиција је данас објавила фотографију Уроша Пашајлића за којим се интензивно трага. Он се сумњичи да је извршио кривична дела насиље у породици, запуштање и злостављање малолетног лица и кршење породичних обавеза.

- Молимо грађане уколико га препознају са фотографије или имају било какве информације о његовом кретању обавесте полицију на број телефона 192 или 011/2751-630 - наводе у МУП.

Фото: МУП

 

БОНУС ВИДЕО: 

ВАТРЕНА СТИХИЈА У НИШУ: Пожар однео један живот

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".