Наиме, како причају комшије, мајка девојчице (8) која је најмање пет година била жртва језивог насиља, мучења и злостављања од стране свог оца (38) у стану на Звездари, 2017. године повредила је своју мајку, а девојчицину бабу.

За стравично злостављање девојчице, подсетимо, сазнало се након што је И. Л. 24. марта пријавила полицији да је пет дана пре тога претрпела стравичне батине од невенчаног партнера, а између осталог навела је да он годинама малтретира и држи као роба сопствено дете која живи у кади.

- Девојчице која није видела светлост дана годинама уназад, зверски је мучена и наводно је живела у кади свог купатила. Није знала ни да хода, ни да говори, а засигурно је преживела пакао, а колико се сећамо њена мајка 2017. тукла је своју мајку, а девојчицину бабу - кажу станари зграду у којој се одвијао незапамћени хорор и додају:

Фото: Новости

 

- Не сећамо се тачно случаја и како се то догодило, али је пресуда била таква да је девојчицина мајка завршила на лечењу у специјалној установи. Тада је старатељство над трогодишњом девојчицом припало монструму од оца који по свему судећи није марио за њу.

Комшија наводе да су мајку девојчице последњи пут видели пре три године.

- Знамо да је пре три године тукао своју жену, мајку девојчице, насиље је тада пријављено и од тада је нисмо видели, као да је нестала - кажу комшије и додају:

- Сећам се да смо тада виђали плаву жену како сваки дан седи на стапеницама и плаче, то је била мајка девојчице, а из тог стана су с времена на време допирали крици, али ми нисмо знали да је то дете. Мислили смо да је жена. До сада смо три пута звали полицију, када бисмо чули те јауке, али они би дошли до врата и отишли.

Фото: Новости

 

Наши саговорници тврде да се осумњичени, за којим полиција интезивно трага, није дружио ни са ким из зграде.

- Осумњичени се није ни са ким дружио, био је надмен и причало се да се бави неким криминалним пословима везано за дрогу. Деловао је опасно и нико није ни хтео да се петља с њим - кажу они.

Комишија који је пријављивао насиље каже да је он пре четри године приметио да нешто није у реду.

Фото: Новости

 

- Осумњичени је последње четри године долазио једном у три месеца са пуним кесама из маркета, али се није задржавао, баш смо га ретко виђали. Могуће и да је само остављао кесе и након тога одлазио, а дете јадно било само ту, гладно, жедно... - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО:

ДЕТАЉИ ПОЖАРА У КИКИНДИ: Настрадале особе живеле у кући кратко, познат и узрок

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".